041 666 902POVPRAŠEVANJE

O PODJETJU

Poslanstvo podjetja Promos Inženiring d.o.o. je zagotavljanje oskrbe s sredstvom AdBlue, katerega za svoje delovanje potrebujejo novi tovornjaki in avtobusi, osebna vozila ter kmetijska, gozdarska in gradbena mehanizacija skoraj vseh proizvajalcev vozil. Z uporabo raztopine ureje (z zaščitenim imenom AdBlue) dosežemo emisijske standarde Euro 4, Euro 5 in Euro 6 (osebna in tovorna vozila, avtobusi) oz. Stage IIIB in IV (kmetijska/gozdarska/gradbena mehanizacija).

Smo vodilni ponudnik na slovenskem trgu, in vas lahko oskrbimo z najkvalitetnejšim sredstvom AdBlue priznanega in certificiranega evropskega proizvajalca. AdBlue, ki ga dobavljamo, je proizveden v skladu s standardom ISO 22241, predpisanim s strani proizvajalcev vozil.

Od leta 2011 smo tudi pooblaščeni zastopnik proizvajalca dodatne opreme PIUSI, vodilnega na tem področju v Evropi. V ponudbi imamo inovativne rešitve za pravilno skladiščenje in rokovanje ter oskrbo vozil s sredstvom AdBlue.
Leta 2014 smo v ponudbo dodali še polnilne postaje proizvajalca Fortis Technology ter jih opremili s telemetrijo.

S strani Gospodarske zbornice Slovenije smo leta 2012 pridobili certifikat ''Excellent SME Slovenia''. Spletni certifikat »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia« je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem.

Na področju poslovne odličnosti smo s trudom nadaljevali, in tako leta 2014 s strani skupine Bisnode prejeli bonitetno oceno odličnosti AA, kar pomeni da Promos Inženiring d.o.o. spada med podjetja, ki tako predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju.